Blog fra Vestkysten

Morgendagens kost – melorme og tang

Morgendagens kost – melorme og tang

Alternative herligheder fra naturens eget spisekammer Et kilo oksekød i køledisken har i produktionen udledt CO2 svarende til en tur i bil tværs over Sjælland. Påstanden kommer fra NaturKulturVarde, og blev brugt til indledning af en workshop med emnet, Future Foods – sæt tænderne i fremtiden. Naturvejlederen præsenterede os for alternative herligheder fra naturens egetLæs mere omMorgendagens kost – melorme og tang[…]

Vestkystvandring i stiv-vind-til-kuling

Vestkystvandring i stiv-vind-til-kuling

Så kom påsken og tiden for den første vandring. Det kunne jo sådan set godt have været  pilgrimsvandring i påsketiden med det buldrende hav som akkompagnement, men det var bare vestkystvandring Blåvand-Nymindegab – over to dage. Ikke noget kæmpe arrangement. Vi var fire, der skulle mødes. Jeg er den, der bor tættest på Blåvand. JegLæs mere omVestkystvandring i stiv-vind-til-kuling[…]

Spis gul eng-myre på Skallingen

Spis gul eng-myre på Skallingen

Spis gul eng-myre på Skallingen   Saml spiselige planter. Husk: ” Ny og ren, frisk og fin, ikke bidt og ikke beskidt” Søndag stod den på noget så herligt som opdagelsesrejse i Skallingens spisekammer, arrangeret af NaturKulturVarde. Transporten på Skallingen ud til Vogterhuset foregik i dagens anledning med traktorbus langs Vestkysten, en forblæst og køligLæs mere omSpis gul eng-myre på Skallingen[…]