Firmaudflugter

dsc_2978

Vandring der styrker mental sundhed!

Har I brug for et åndehul i en travl hverdag?
Ser I en sammenhæng imellem trivsel og produktivitet?
Vil I lære metoder til at afstresse i hverdagen?
Vil I have fif til at bevare trivsel på arbejdspladsen?
Er I friske, har I gåpåmod og lyst til udfordringer?

Så er en firmaudflugt der foregår i naturen og udfordrer jer på at være til stede i nuet, noget der virkelig kan give jer et skub!

Det handler om at nyde naturen, men også fællesskabet på en anden måde, end man gør i den travle hverdag. For eksempel kan man vælge en særlig tur lanceret under navnet Vandring med Naturens Puls. Det er en dag, hvor man både vandrer, arbejder med kinesiske helseøvelser (Qigong), meditation og stilhedsvandring.

Den særlige kombination af aktivitet, fri natur og metoder til fordybelse  betyder man åbner sig for omverdenen. Disse åbninger kommer langt indefra og kan bruges konstruktivt til at skabe godt og kreativt samarbejde. En positiv udviklingsproces sættes i gang, som et skridt på vejen mod en bedre bundlinie.

Dagen kan rundes af med et overblik over psykisk arbejdsmiljø og der gives fif til, hvordan alle kan deltage aktivt i at bevare og udvikle det sunde arbejdsmiljø.

Målgruppen er medarbejdere, ledelsesgrupper eller hele virksomheden.
Som udgangspunkt kan vælges et hotel ved den jyske vestkyst, hvor der afsluttes med en god middag, alternativt kunne det også være et mere primitivt arrangement, hvor der afsluttes med bålmad.

I kan vælge den skitserede model eller vi kan tilrettelægge en udflugt eller et kursus helt efter jeres ønsker.  Der kan tilkobles overnatning og det er muligt at arrangere et musikalsk indslag.

Er I  fristede? Eller har I spørgsmål til turene? Ring med det samme på telefon 23353233 eller send en mail til vestkystvandring@mail.dk

Har I en arbejdsplads med et aktuelt trivselsproblem? Kontakt os med det samme. Problemer løses altid lettest i startfasen.