Marianne Søby

Min baggrund:

Jeg er vist det man kalder et natur menneske; kan lide at være i naturen og finder ro ved at vandre i naturen.
Gennem det meste af mit liv, har jeg foruden naturen brugt yoga, meditation og de senere år tai-chi og qigong øvelser, som en hjælp til at holde mig i god form og balance i mit liv.

Fra 1987 og frem til 2004 arbejdede jeg som sygeplejerske. Undervejs tog jeg en psykoterapeut uddannelse (5-årigt forløb) ved et dansk akkrediteret institut (UPS). Efter 2004 har jeg arbejdet som selvstændig psykoteraput. Fra 2005-2010 tog jeg en international uddannelse i Intensiv dynamisk korttids terapi (ISTDP), som er en videnskabelig, psykoterapeutisk metode udarbejdet af professor i psykiatri Dr. Davanloo, hvilket gjorde det muligt for mig at hjælpe mine klienter mere effektivt.
Desuden har jeg i en længere årrække arbejdet med psykisk arbejdsmiljø, som konsulent i en autoriseret arbejdsmiljø- virksomhed.

Mit hjerte ligger ved trivsel. Det er bekymrende at se, hvordan det almindelige hverdagsliv bringer både børn og voksne ud i en overbelastning med stress reaktioner. Jeg synes, at vi alle har et medansvar for at tænke i trivsel både i vores egne familier og på arbejdspladser.

Med de forskellige initiativer i Vestkystvandring giver jeg forskellige tilbud, så du kan vælge, hvad der passer til dit liv her og nu:

  • Vandreture i den unikke Vestjyske natur i fællesskab med andre.
  • Vandringer med mindfulness tilgang, hvor man har tid til at finde ro, fordybe sig og hente inspiration.
  • Kurser i mindfulness, rettet mod stress reduktion, hvor man kan tilegne sig metoder til stressreduktion.
  • Coaching eller terapi, til forebyggelse af stress. Her har man mulighed for at få en større personlig indsigt og derudfra nye handlemuligheder.
  • Psykoterapeutisk behandling af stress og angst, hvor det er muligt at få en grundlæggende større frihed i sit eget liv.

Jeg håber, at du bliver inspireret til at gøre noget godt for dig selv, -og at vi ses på et tidspunkt.
Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til mig på 23323335.

Bedste hilsner Marianne Søby Bøttcher