Marianne Søby

Min baggrund:

Jeg er elsker naturen og finder ro ved at være i naturen.
Gennem det meste af mit liv, har jeg foruden naturen brugt yoga, meditation og de senere år tai-chi og qigong, som en hjælp til at holde mig i god form og balance i mit liv.

Privat:
Jeg har to piger. Da de var i skolealderen, tog vi dem med til Grønland i 1½ år. Det gav os allesammen en øvelse i at forstå mennesker omkring os og et væld af naturoplevelser. Anne er lige blevet biolog og Signe arbejder i en skovbørnehave. De er flinke til at give en hånd med i  Vestkystvandring.
I dag bor jeg sammen med Jens Jessen, som er journalist og forfatter. Han kommer fra Blåvand og giver gerne en fortælling med om Vestjylland og tiden omkring 2. verdenskrig.

Min uddannelse:

I 1987 uddannet sygeplejerske.
I 2004 uddannet dynamisk psykoterapeut et (5-årigt forløb) ved et dansk akkrediteret institut (UPS). Derefter har jeg arbejdet som selvstændig psykoteraput, hvilket jeg stadig gør.
Fra 2005-2010 tog jeg en international uddannelse i Intensiv dynamisk korttids terapi (ISTDP), som er en videnskabelig, psykoterapeutisk metode udarbejdet af professor i psykiatri Dr. Davanloo. Den har jeg taget dels i Canada og i Danmark. Hermed har jeg fået endnu bedre metoder, til at hjælpe mine klienter effektivt.
Desuden har jeg i en længere årrække arbejdet med psykisk arbejdsmiljø, som konsulent i en autoriseret arbejdsmiljø- virksomhed. Mit fokus er trivsel, samarbejde og kommunikation.