Marianne Søby

Min baggrund:

Jeg er vist det man kalder et natur menneske; kan lide at være i naturen og finder ro ved at vandre i naturen.
Gennem det meste af mit liv, har jeg foruden naturen brugt yoga, meditation og de senere år tai-chi og qigong øvelser, som en hjælp til at holde mig i god form og balance i mit liv.

Privat:
Jeg har to piger. Da de var i skolealderen tog vi dem med til Grønland i 1½ år, det gav os allesammen en øvelse i at forstå mennesker omkring os og et væld af naturoplevelser. Anne er lige blevet biolog og Signe arbejder i en skovbørnehave. De er flinke til at give en hånd med i  Vestkystvandring.
I dag bor jeg sammen med Jens, som kommer fra Blåvand, han giver også gerne en fortælling med om Vestjylland og tiden omkring 2. verdenskrig.

Min uddannelse:

I 1987 uddannet sygeplejerske.
I 2004 uddannet dynamisk psykoterapeut et (5-årigt forløb) ved et dansk akkrediteret institut (UPS). Derefter har jeg arbejdet som selvstændig psykoteraput, hvilket jeg stadig gør.
Fra 2005-2010 tog jeg en international uddannelse i Intensiv dynamisk korttids terapi (ISTDP), som er en videnskabelig, psykoterapeutisk metode udarbejdet af professor i psykiatri Dr. Davanloo. Den har jeg taget dels i Canada og i Danmark. Med den metode har jeg fået bedre redskaber, til at hjælpe mine klienter mere effektivt.
Desuden har jeg i en længere årrække arbejdet med psykisk arbejdsmiljø, som konsulent i en autoriseret arbejdsmiljø- virksomhed. Her er mit fokus trivsel, samarbejde og kommunikation.

For mange mennesker er det vanskeligt at finde ro og balance i hverdagslivet. Arbejdspladserne har et ansvar for at skabe arbejdsforhold, der gør at mennesker kan trives og have et fornuftigt arbejdsliv og vi har alle et ansvar for at skabe balance i vores eget liv og i vores familier. Der er mange udfordringer i at skabe trivsel. Med Vestkystvandring vil vi gerne give nogle helt konkrete bud på, hvad du selv kan gøre og hvad virksomheder kan gøre.

Der er forskellige tilbud, så du kan vælge, hvad der passer til dit liv her og nu:

  • Kurser med det formål at reducere stress og få overblik over sin egen situation. Her indgår krops- og åndedrætsbevidsthed, vandring, fællesskab, undervisning og samtaler.
  • Små vandringer med tid til at finde ro og fordybe sig, her indgår også krops- og åndedrætsbevidsthed.
  • Coaching eller terapi, til forebyggelse af stress.
  • Terapi til behandling af stress og angst.
  • Helt almindelige vandreture i den unikke Vestjyske natur, hvor du også får information og gode historier fra lokalområdet.

Hvis du vil gøre noget godt for dine medarbejdere:

  • Firmaudflugter
  • Kurser
  • Hjælp til den stress ramte.

Jeg håber, at du er blevet inspireret til at gøre noget godt for din egen eller andres trivsel, -og at vi ses på et tidspunkt.
Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til mig på 23323335.

Bedste hilsner Marianne Søby