Marianne Søby

Jeg er opvokset i Hjerting som er et gammelt fiskerleje nord for Esbjerg. At bo i Hjerting og være udstyret med en båd som jeg var, betyder, at man kommer til at følge havet, tidevandet, at gå i land på øen Langli, vandre i klitterne, finde rav på Skallingen og gå timevis i blæsevejr. Alt det har betydet, at vestkysten, vinden og havet er blevet en del af min dna.

Når jeg er ved Vestkysten og mærker vinden, giver det mig en helt særlig ro og en vished om, at det er her, jeg hører jeg til!

I mit arbejdsliv har jeg arbejdet som sygeplejerske, siden har jeg virket som som psykoterapeut og arbejdsmiljøkonsulent.
I 2015 grundlagde jeg firmaet Vestkystvandring. På Vestkystvandring´s ture inviterer jeg mennesker med ud for at se og opleve den vestjyske natur. På turene giver jeg gode ideer videre til, hvordan man blandt andet kan bruge naturen til at finde og få ro i sindet.

Det gør jeg med et mix af yoga, meditation, tai-chi og kinesisk qigong, som er en del af mit liv. Ved at bruge naturen og disse meditative metoder får man de kort på hånden som er så stærke, at man kan slippe en aktuel stress situation og  systematisk forebygge stress i fremtiden!
Konceptet her er, at kombinere disse ting. Og erfaringen viser helt tydeligt, at det virker. Det med at kunne hjælpe, og dele oplevelser med deltagerne, giver mig en stor glæde.

Sidste krølle på halen er, at konceptet nu også er videreudviklet til brug i virksomheder, 2018. Det er sket med økonomisk støtte fra Velliv Foreningen.  I den forbindelse er der opstået en lille konsulent virksomhed, som går under navnet Sundhed & Trivsel og under den paraply ligger Vestkystvandring.