Marianne Søby

Min baggrund:

Jeg er elsker naturen og finder ro ved at være i naturen.
Gennem det meste af mit liv, har jeg foruden naturen brugt yoga, meditation og de senere år tai-chi og qigong, som en hjælp til at holde mig i god form og balance i mit liv.

Min uddannelse:

I 1987 uddannet sygeplejerske.
I 2004 uddannet dynamisk psykoterapeut et (5-årigt forløb) ved et dansk akkrediteret institut (UPS). Derefter har jeg arbejdet som selvstændig psykoteraput, hvilket jeg stadig gør.
Fra 2005-2010 tog jeg en international uddannelse i Intensiv dynamisk korttids terapi (ISTDP), som er en videnskabelig, psykoterapeutisk metode udarbejdet af professor i psykiatri Dr. Davanloo. Den har jeg taget dels i Canada og i Danmark. Hermed har jeg fået endnu bedre metoder, til at hjælpe mine klienter effektivt.
Desuden har jeg i en længere årrække arbejdet med psykisk arbejdsmiljø, som konsulent i en autoriseret arbejdsmiljø- virksomhed. Mit fokus er trivsel, samarbejde og kommunikation.

Privat:
Jeg har to piger. Da de var i skolealderen, tog vi dem med til Grønland i 1½ år. Det gav os allesammen en øvelse i at forstå mennesker omkring os og et væld af naturoplevelser. Anne er lige blevet biolog og Signe arbejder i en skovbørnehave. De er flinke til at give en hånd med i  Vestkystvandring.
I dag bor jeg sammen med Jens Jessen, som er journalist og forfatter. Han kommer fra Blåvand og giver gerne en fortælling med om Vestjylland og tiden omkring 2. verdenskrig.