Om os

Marianne Søby

Indre ro ved havet

Mit navn er Marianne Søby, jeg har altid brugt havet og naturen til at finde ro og overblik. Jeg bruger også yoga, kinesiske qigong-øvelser og meditation, som en naturligdel af hverdagslivet.
Jeg har et princip om at mærke min krop og følge mit hjerte, som jeg forsøger at efterleve.
Jeg arbejder med naturen og mennesker. Det giver mig energi og masser af gode oplevelser.

Når vi taler om balance i livet er et vigtigt omdrejningspunkt, at blive i stand til at tage styring i sit eget liv, og kunne gribe det, som nogen kalder det gode liv. Det kræver god kontakt med sig selv, sine behov og sin evne til grænsesætning.

Oprindeligt er jeg uddannet sygeplejerske. Senere har jeg uddannet mig som dynamisk psykoterapeut ved et dansk institut, UPS. Efterfølgende har jeg taget en korttids-terapeutisk uddannelse, under professor Davanloo, fra McGill universitet i Montreal. Som psykoterapeut har jeg i 12 år arbejdet selvstændig. I en årrække har jeg været ansat i et arbejdsmiljøfirma, hvor mit område var psykisk arbejdsmiljø, herunder også stress.
Stress kan forårsages af mange forskellige ting. Det handler om at mærke sig selv og finde kernen i problemet.
Jeg er rutineret i at hjælpe enkeltpersoner og grupper på vej i udviklingsprocesser. Når man arbejder med sig selv, er der mange blindgyder. Det handler om at finde frem til kernen og holde fast i det væsentlige.

Jeg har nogle nære og dygtige samarbejdspartnere, som jeg jævnligt trækker på. De er alle naturelskere og veluddannede indenfor hver deres område. Det være sig psykoterapi og psykisk arbejdsmijø eller instruktører i qigong og tai chi.

– Marianne Søby

 

Vestkystvandring for sundhed, trivsel og fællesskab.
Marianne Søby. Telefon 23353233. Mail: vestkystvandring@mail.dk