Stilhedsvandring i den tilsandede egeskov d. 17.11.18

Peters Holm tårnet P-pladsen i Kærgård Klitplantage

Kærgårdvej 9

6840 Oksbøl

17. november, 2018

kl. 09.30 - 12.00

Stilhedsvandring. To, tre, fire fluer med et smæk. At være i skoven styrker immunforsvaret. Vandring giver god motion. Stilheden i sig selv giver ro i sjælen. Og sidst men ikke mindst, så er fællesskabet med til at løfte stemningen. Kom med ud og mærk på din egen krop!

100,00 kr.

Varekategori:

Stilhedsvandring

To, tre, fire fluer med et smæk. At være i skoven styrker immunforsvaret. Vandring giver god motion. Stilheden i sig selv giver ro i sjælen. Og sidst men ikke mindst, så er fællesskabet med til at løfte stemningen. Kom med ud og mærk på din egen krop!

Her er der plads til at finde opmærksomhed og ro i nuet. Vi går igennem området med de tilsandede ege i Kærgård Plantage, hvor der er dufte af både humus og hav.
En formiddag hvor vi for en stund sætter os i pagt med naturen.

Først guides du ind i stilheden med nogle kinesiske Qigong øvelser, hvorefter vi går stilhedsvandring. Ruten er varieret og ca 5 kilometer lang. Vi går uden samtale, i roligt tempo med små pauser undervejs.

Efterfølgende tager vi en lille pause ved picnic bordene. Her kan det være godt at have lidt varmt at drikke med.

Turvarighed ca 2,5 timer.

Medbring: Vand og lidt snack til turen. Tøj så du kan holde dig varm og tør. ( Tag gerne en ekstra trøje med. ) Vandafvisende fodtøj er at anbefale.

Læs vores blog om qigong

Der sker normalt ikke aflysninger pga vejret. Skulle det ske, vil det blive annonceret her på siden, -og du får pengene retur.
Turen foregår på eget ansvar.
Forbehold tages mod trykfejl.