Om os

Vestkystvandring er opstartet af mig, Marianne Søby i 2016.
Visionen er at hjælpe mennesker til, på en let og overskuelig måde, at komme ud og opleve naturen. Omkring mig har jeg en gruppe idealistiske mennesker, som alle er naturelskere med hver deres vinkel på natur og trivsel. De hjælper mig med at afholde og planlægge ture.

Selv har jeg altid benyttet havet og naturen ved vestkysten til at finde indre ro og overblik, samt brugt forskellige aspekter af både yoga, kinesiske qigong-øvelser og meditation som en naturlig del af min hverdag. Jeg er uddannet sygeplejerske, og siden psykoterapeut, hvilket jeg har arbejdet som i mange år. I en længere periode har jeg arbejdet i en autoriseret arbejdsmiljøvirksomhed, med opgaver indenfor psykisk arbejdsmiljø.

I Vestkystvandring vil vi gerne være med til at give inspiration til ” Det gode liv” med sundhed, trivsel og fællesskab som grundpiller.
Derfor har nogle af vandringerne en mindfulness tilgang, hvor man har tid til at finde ro og fordybe sig.

Desuden afholder vi kurser, som har særligt fokus på at forebygge stress. Er du interesseret i kurser eller har du brug for hjælp til at skabe trivsel eller forebygge /behandle stress, bedes du kontakte mig direkte.

For virksomheder afholder vi firmaudflugter, og hjælper gerne med at skabe en proces, der har medarbejdertrivsel i centrum.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 23353233 eller send en mail til kontakt@vestkystvandring.dk

Håber at vi ses til en både frisk og afslappende vandretur.

Bedste hilsner Marianne Søby