Solnedgang over Blåvand – Fællestur

Fællesturen “Solnedgang over Blåvand” løb af stablen i torsdags.
Det var lidt spændende, om nogen ville være med?
“Hvordan kan jeg invitere nogen med ud at se solnedgang? Det er jo aldrig til at vide, om vi får solen at se! Mon der er nogen, der vil deltage med mig, som jo er ukendt for dem?” Det var de spørgsmål, der dukkede op i mit hoved.
Der kom to friske kvinder, der glædede sig til at gå og møde nye mennesker. Og det havde strejfet os alle, at det var spændende, om vi havde noget at tale om. “Og hvordan går man sammen med nogen, man slet ikke kender?”

At gå uden at kende hinanden i forvejen

“Hvad snakker man om?” Vi snakkede om vandreture – hvad vi kunne drømme om med hensyn til vandreture, lidt om os selv og hvad vi laver i hverdagen.
Så var der lidt om forventninger. Hvad tempo går man i, og hvad oplever vi hver især er det væsentlige for os? Overvejelser, der utvungent blev udtalt, og som gav os forståelse for hinanden.
Da vi kun var tre, var det meget naturligt, at vi fulgtes ad hele tiden. Vi indpassede tempoet efter hinanden. Det føltes ikke på noget tidspunkt hverken akavet eller pinligt.
Det var en rigtig dejlig oplevelse – lige som jeg havde håbet på!

Solnedgang eller ej

Om solen går ned på den ene eller den anden måde, er slet ikke så vigtigt. Men vi fik en fantastisk aften! Blåvand strand lå badet i blidt aftenlys, fra det lyserøde og dernæst til det mørkerøde. Der var et leben af mennesker, der nød den danske sommer. Der var sandskulpturer af dyr og borge, der var lavet med fantasi og præcision.Det var lige til en fotosafari. Det ærgrede mig, at jeg ikke havde taget et bedre kamera med.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *